voyp

Voyp Updates

Home / Voyp Updates / Lokaal telefoonnummer vergroot je markt

Lokaal telefoonnummer vergroot je markt

lokaal-telefoonnummer-vergroot-je-markt

Je hebt iets nodig, maar weet niet goed waar het product verkrijgbaar is. Google is your best friend en voor je het weet wordt je op basis van je huidige locatie naar de dichtstbijzijnde fysieke winkel gestuurd. Of je zoekt een stukadoor of electricien: grote kans dat de eerste die je vindt niet honderd kilometer verderop woont. Online advertenties worden hierop afgestemd: mensen doen nou eenmaal graag zaken met iemand uit de buurt.

Wat zegt een telefoonnummer over jouw bedrijf?

Je eerste indruk is belangrijk, maar de allereerste indruk is natuurlijk je netnummer. Een telefoonnummer zegt namelijk veel over je bedrijf. Mensen herkennen het soort nummer en hebben hier ongewild associaties mee. Zo geeft een servicenummer (0900/0800) of een landelijk nummer (088/085) aan dat je een groter bedrijf bent dat landelijk opereert. Een 06 nummer wordt automatisch geassocieerd met een kleine zelfstandige en een lokaal nummer betekent een lokale onderneming. En laat dat voor veel mensen nou precies een reden zijn om voor jouw product of dienst te kiezen!

Vergroot je bereik

Hier kun je gebruik van maken. Als klusjesman in Breda (ja, wij zijn daar gevestigd dus is Breda ons voorbeeld!) wil je bereikbaar zijn op 076: je straalt daarmee uit dat je een lokale vakman bent. Fijn, want iedere Bredanaar wil dan zaken met je doen (tenminste, als je ook goed bent in wat je doet), en ook fijn voor de mogelijke klanten uit Etten-Leur of Zundert (ook 076) maar wél jammer voor de mogelijke klanten die je misloopt uit Oosterhout (0162) of Bavel (0161) – je stapt namelijk makkelijk in je bus om daar een muurtje te bouwen. Dit kun je oplossen door wat extra telefoonnummers aan te schaffen. Met wat extra virtuele lokale telefoonnummers kan je ook in omliggende gemeentes adverteren. Jij krijgt de belletjes binnen op het nummer dat jij wilt gebruiken. Ook de extra virtuele nummers worden doorgeschakeld naar het nummer wat jij gebruikt. Je bepaalt zelf hoeveel nummers jij zou willen gebruiken en vergroot op deze manier het bereik van je bedrijf.

Makelaar zonder lokaal nummer

Een makelaar zonder lokaal nummer zal het lastig voor zichzelf maken. Je kiest de makelaar namelijk om zijn kennis over de lokale markt. Althans, het lijkt ons onverstandig een makelaar uit Leeuwarden te kiezen om je woning in Breda te verkopen. Maakt de bezichtigingen ook lastig.

Nu komt het dus vaker voor dat makelaars niet meer altijd op het kantoor te vinden zijn. Gelukkig zorgen wij van Voyp ervoor dat ze wel altijd te bereiken zijn. Wordt er eerst naar het kantoor gebeld en krijg je daar geen gehoor, dan kan het belletje doorgeschakeld worden naar zijn smartphone. Hierop staat bijvoorbeeld de Bria app of zit een SIM-kaart van VastMobiel van Voyp. Waarmee je kan bellen of gebeld worden met je zakelijke nummer. Zit de makelaar in een bezichtiging? Dan kan het telefoontje doorgeschakeld worden naar een antwoordservice. Zo hoeft de makelaar geen telefonist in dienst te nemen en worden alle belletjes netjes afgehandeld.

Een lokaal telefoonnummer is bovendien vriendelijker voor mobiele bellers. Gesprekken naar de klantenservice vallen in dit geval binnen de belbundel van de beller. Het bellen van een 0900-nummer valt altijd buiten de mobiele bundel wat de toch al hoge belkosten nog verder opdrijft.

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden van VoIP telefonie of vragen over onze diensten? Bekijk onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

Welkom bij Voyp.

Zoeken

Over Voyp

Voyp is gespecialiseerd in VoIP-telefonie oplossingen. Wij adviseren onze klanten over hardware en configureren voor klanten hun telefoniewensen.

Meer weten over Voyp en onze diensten? Neem dan contact met ons op via contact@voyp.nl.

Ook zijn we uiteraard telefonisch te bereiken op telefoonnummer +31 88 6789 400.

Recent Posts

Voyp integreert met Bubble CTIVoyp gaat samen met BlackGATEDe eerste indrukTelefonische drukte opvangenLokaal telefoonnummer vergroot je marktHoe richt ik mijn telefonie in