voyp

Overstappen zonder gedoe

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. Verborgen kosten of wurgcontracten houden we niet van. Flexibele en dagelijks aanpasbare telefonie zonder meteen een factuur te ontvangen als je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de rij te hoeven staan.

In 3 stappen bel je al via Voyp. We leggen je graag uit hoe wij zorgen voor een naadloze overstap. Bellen zoals het hoort. Welkom bij Voyp.

Vijf-zekerheden
overstappenstap1

Advies

Tijdens ons eerste contact nemen wij alle tijd voor je. Niet alleen om een passende offerte op te stellen maar juist ook omdat we graag met je meedenken over de perfecte invulling van je telefonie wensen. Zo komt het regelmatig voor dat we onze klanten kennis laten maken met functies waar ze nog nooit van hebben gehoord. Met een frisse en kritische blik kijken we daarom ook graag naar jouw huidige situatie om je telefonie te optimaliseren.

Een aantal vragen komt hier altijd naar voren. Bijvoorbeeld om hoeveel telefoonnummers het gaat en of dat bestaande nummers zijn of dat je op zoek bent naar nieuwe nummers. Ook vragen we hoe je wil je gaan bellen. Wil je nieuwe toestellen aanschaffen, heb je al VoIP-toestellen of wil je gebruik maken van VastMobiel van Voyp? Ook kijken we of je gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een keuzemenu of wachtrij. In een paar minuten kunnen wij zo het juiste advies geven en de ideale offerte aan je uitbrengen.

Aanvraag

Na het tekenen van de offerte gaan we meteen voor je aan de slag. Welkom bij Voyp! De portering van eventueel bestaande nummers vragen we voor je aan na ontvangst van een factuur van de huidige aanbieder.

Na de goedkeuring van de aanvraag nemen we contact met je op om de datum van overstap te bevestigen en bespreken we de inhoudelijke wensen met betrekking tot de configuratie. Denk hierbij aan vragen als welke meldingen wil je laten afspelen, welke toestellen moeten overgaan als je wordt gebeld. Ook kun je vast nadenken of je een voicemail actief wilt hebben en welke openingstijden je wilt gaan gebruiken.

overstappenstap2
overstappenstap3

Oplevering

De overstap nadert. Alles staat inmiddels voor je klaar in onze systemen zodat je naadloos over gaat. Eventueel configureren we je huidige toestellen nog voor je. Toestellen die je bij ons hebt besteld zijn ruim op tijd op locatie en zijn al te gebruiken voor uitgaand verkeer. Na de overstap zul je merken dat de nieuwe toestellen over gaan en kan de oude hardware opgeborgen worden.

Na de goedkeuring van de portering kunnen eventuele diensten die niet overgaan van de oude aanbieder opgezegd worden. Toch nog iets aanpassen? We helpen je graag de puntjes op de i te zetten. Bellen zonder gedoe, zoals het hoort.

Wat vinden onze klanten

9.4 65 reviews

Uiteraard vertellen wij je graag dat wij het goed doen. Dat het slim is om te gaan bellen via Voyp.
En dat je er goed aan doet om zo snel mogelijk over te stappen. Iedereen wil immers bellen zonder gedoe.

Maar misschien ben je nog niet helemaal overtuigd. Onze klanten zijn dat gelukkig wel. Lees hier waarom!

Voyp is een bedrijf met hele fijne dienstverlening, ze denken goed mee waar ze kunnen en zijn vriendelijk. Ook de prijs waarvoor je alles kunt krijgen is voordelig tot zeer laag. Met maximaal 1 storing over de afgelopen 2 jaar mag ik zeggen dat wij zeer tevreden zijn. Hoe wij Voyp omschrijven in 1 woord is ontzorgend!

Rick Jelier

Holland Shielding Systems B.V.

Zeer behulpzaam bij het opzetten van je VoIP plan bij overzetten van analoge telefonie naar VoIP. Goede en kundige technische knowhow en hulp om speciale wensen in gebruik te kunnen nemen! Zeer snel in afhandeling vragen. Tot nu zeeeeer tevreden met Voyp! Zeker een aanrader mocht je naar een VoIP aanbieder zoeken.

Michel Sabella

Brauer Groep Belfeld

Met een complexe structuur met bedrijven in Engeland en New York tot een overzichtelijke totaal oplossing gekomen. Vanuit de diverse lokaties kunnen we op een eenvoudige manier beheren waar welk gesprek binnenkomt. Een snelle response van de helpdesk maakt het verder prettig om als er een probleem is het snel op te lossen.

J.G. van der Wal

TSS Group

De services is jullie grootste kracht daar zijn wij dan ook meer dan tevreden over.

De sporadische storingen, welke overigens minimaal zijn, lossen jullie adequaat op met een terug melding naar ons.

Dat stellen wij zeer op prijs.

P. van der Mijn

Alhra

Inmiddels nu bijna 2 jaar cliënt bij Voyp. Onze ervaring is dat snel en adequaat gereageerd wordt, niets teveel is en dat medewerkers gedreven zijn om je vragen/klacht/opmerking op korte termijn beantwoorden en oplossen. Afspraken worden netjes en correct nagekomen en de persoonlijke contacten zijn heel prettig.

Ton van Rijswijk

Adviesbureau COMTON

Fantastische service, even bellen en ze staan voor je klaar. De werknemers van Voyp nemen de tijd voor je en leggen je alles duidelijk uit, ook over hoe ze werken. Wij hebben onze vaste contactpersoon en hij is altijd erg behulpzaam. Veranderingen worden per direct doorgevoerd en een stapje extra vanuit hun kant is standaard. Topbedrijf.

Wesley Hoeve

TWM Makelaardij

Wij zijn overgestapt met ISDN naar Voyp. Bijzonder goede support. Altijd medewerkers aan de lijn met verstand van zaken.De telefoons konden we gewoon inprikken en het werkte. Daarna hebben ze alle instellingen tot in de kleinste details op maat voor ons geconfigureerd.Niets anders dan lof voor deze partij!

Martijn

FlyCatcher

Uitstekende service en professionele aanpak kenmerkt het team van VOYP.

Gecombineerd met een hoge betrouwbaarheid en scherpe tarieven maakt het de perfecte partner voor onze (telefonische-) bereikbaarheid!

Jeroen van der Hek

Brooklands Horeca BV

Top provider! Overgestapt van Voys naar Voyp vanwege hun pakketten. Nu heb ik standaard professionele ingesproken meldingen samen met een keuzemenu. Dit geeft mij meer vrijheid voor veel minder geld. Een besparing, inclusief eenmalige kosten, van ruim 300 euro dit jaar. Ook de gesprekskosten per minuut liggen lager.

Bram Koster

BladeWP

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de wachtrij te staan.

Vanaf € 12,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.