voyp

Overstappen loont

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. Verborgen kosten of wurgcontracten houden we niet van. Flexibele, betrouwbare en dagelijks aanpasbare telefonie zonder meteen een factuur te ontvangen als je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de rij te hoeven staan.

Bellen zonder gedoe dus. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een gemiddelde van een 9,4. Huiverig om over te stappen? Nergens voor nodig. In 3 eenvoudige stappen stap je over naar Voyp en ga je bellen zoals het hoort.

Vijf-zekerheden

Onze vijf zekerheden

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Betaalbaar

Betaalbaar

Dagelijks opzegbaar

Dagelijks opzegbaar

Flexibel

Flexibel

Betaalbaar

Betaalbaar

Geen hoge maandelijkse kosten en bijbetalen voor extra functies. In ons standaard Voyp abonnement krijg je alle mogelijkheden die je nodig hebt. Ook support is inbegrepen.

Voor extra telefoonnummers, extra VoIP-accounts, internet en VastMobiel van Voyp hanteren we eerlijke en scherpe tarieven. Ook krijg je korting als je meer afneemt.

dagelijks

Dagelijks opzegbaar

Als je niet tevreden bent, wie zijn wij dan om je aan een wurgcontract vast te houden. Daarom zijn bij ons, met uitzondering van ADSL, de diensten dagelijks opzegbaar.

Voor ADSL hanteren we bij het afsluiten van het contract een opzegtermijn van 1 jaar. Na dit jaar kun je je ADSL abonnement maandelijks opzeggen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Van addertjes gaan onze haren recht overeind staan. Je weet vooraf duidelijk wat je moet betalen en kunt gesprekskosten altijd inzien. Geen verrassingen achteraf.

Uiteraard monitoren we onze diensten en servers, informeren we je pro-actief bij storingen en zorgen we er elke dag voor dat jij optimaal bereikbaar bent.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij zijn dagelijks bereikbaar van negen tot vijf. Bij Voyp geven we je onbeperkte support op je telefonie. Dus heb je problemen of vragen? Bel, mail of chat met ons.

Wij zorgen ervoor dat we onze klanten én hun telefonie behoeften kennen. Zo hoef je niet elke keer alles opnieuw uit te leggen en word je snel geholpen.

Flexibel

Flexibel

Wat voor een multinational ideaal is heb je als ZZP’er niet nodig en andersom. Stel daarom eenvoudig je belplan in met functies die jij nodig hebt.

Je belplan kun je zelf eenvoudig (laten) aanpassen en uitbreiden. Zo zorgen wij er samen voor dat je optimaal bereikbaar bent én blijft. Bellen zonder gedoe.

Wat vinden onze klanten

9.4 65 reviews

Uiteraard vertellen wij je graag dat wij het goed doen. Dat het slim is om te gaan bellen via Voyp.
En dat je er goed aan doet om zo snel mogelijk over te stappen. Iedereen wil immers bellen zonder gedoe.

Maar misschien ben je nog niet helemaal overtuigd. Onze klanten zijn dat gelukkig wel. Lees hier waarom!

Voyp is een bedrijf met hele fijne dienstverlening, ze denken goed mee waar ze kunnen en zijn vriendelijk. Ook de prijs waarvoor je alles kunt krijgen is voordelig tot zeer laag. Met maximaal 1 storing over de afgelopen 2 jaar mag ik zeggen dat wij zeer tevreden zijn. Hoe wij Voyp omschrijven in 1 woord is ontzorgend!

Rick Jelier

Holland Shielding Systems B.V.

Zeer behulpzaam bij het opzetten van je VoIP plan bij overzetten van analoge telefonie naar VoIP. Goede en kundige technische knowhow en hulp om speciale wensen in gebruik te kunnen nemen! Zeer snel in afhandeling vragen. Tot nu zeeeeer tevreden met Voyp! Zeker een aanrader mocht je naar een VoIP aanbieder zoeken.

Michel Sabella

Brauer Groep Belfeld

Met een complexe structuur met bedrijven in Engeland en New York tot een overzichtelijke totaal oplossing gekomen. Vanuit de diverse lokaties kunnen we op een eenvoudige manier beheren waar welk gesprek binnenkomt. Een snelle response van de helpdesk maakt het verder prettig om als er een probleem is het snel op te lossen.

J.G. van der Wal

TSS Group

De services is jullie grootste kracht daar zijn wij dan ook meer dan tevreden over.

De sporadische storingen, welke overigens minimaal zijn, lossen jullie adequaat op met een terug melding naar ons.

Dat stellen wij zeer op prijs.

P. van der Mijn

Alhra

Inmiddels nu bijna 2 jaar cliënt bij Voyp. Onze ervaring is dat snel en adequaat gereageerd wordt, niets teveel is en dat medewerkers gedreven zijn om je vragen/klacht/opmerking op korte termijn beantwoorden en oplossen. Afspraken worden netjes en correct nagekomen en de persoonlijke contacten zijn heel prettig.

Ton van Rijswijk

Adviesbureau COMTON

Fantastische service, even bellen en ze staan voor je klaar. De werknemers van Voyp nemen de tijd voor je en leggen je alles duidelijk uit, ook over hoe ze werken. Wij hebben onze vaste contactpersoon en hij is altijd erg behulpzaam. Veranderingen worden per direct doorgevoerd en een stapje extra vanuit hun kant is standaard. Topbedrijf.

Wesley Hoeve

TWM Makelaardij

Wij zijn overgestapt met ISDN naar Voyp. Bijzonder goede support. Altijd medewerkers aan de lijn met verstand van zaken.De telefoons konden we gewoon inprikken en het werkte. Daarna hebben ze alle instellingen tot in de kleinste details op maat voor ons geconfigureerd.Niets anders dan lof voor deze partij!

Martijn

FlyCatcher

Uitstekende service en professionele aanpak kenmerkt het team van VOYP.

Gecombineerd met een hoge betrouwbaarheid en scherpe tarieven maakt het de perfecte partner voor onze (telefonische-) bereikbaarheid!

Jeroen van der Hek

Brooklands Horeca BV

Top provider! Overgestapt van Voys naar Voyp vanwege hun pakketten. Nu heb ik standaard professionele ingesproken meldingen samen met een keuzemenu. Dit geeft mij meer vrijheid voor veel minder geld. Een besparing, inclusief eenmalige kosten, van ruim 300 euro dit jaar. Ook de gesprekskosten per minuut liggen lager.

Bram Koster

BladeWP

Overstappen zonder gedoe

Advies

In ons eerste contact nemen wij de tijd voor onze klant. We bespreken uitgebreid de wensen en mogelijkheden. We denken graag met je mee over een goede invulling van jullie telefonie wensen.

overstappenstap1

Aanvraag

Welkom bij Voyp. Het nummerbehoud gaan we voor je aanvragen en aansluitend nemen we nog even contact met je op om de inhoudelijke wensen te bespreken en te implementeren op ons platform.

overstappenstap2

Oplevering

Met onze naadloze overstapservice merk je eigenlijk weinig van de portering. Op het afgesproken porteermoment gaan je nieuwe toestelen over en start ook jij met bellen zonder gedoe.

overstappenstap3

Servicegericht én betaalbaar

Soms wil je snel kunnen vergelijken met enkele andere aanbieders. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Zo kun je ook het kostenaspect eenvoudig meenemen in je beslissing.

kpn

Accounts

€ 6,50 per maand

Telefoonnummers

Inbegrepen bij account

Openingstijden/meldingen

Inbegrepen

Keuzemenu & wachtrij

€ 12,- per maand

Gespreksopname

Tegen meerprijs

Conferencerooms

Onbekend

Contractduur

2 jarig contract

Gesprekstarief vast

€ 0,06 per minuut

Gesprekstarief mobiel

€ 0,06 per minuut

Starttarief

€ 0,08 per gesprek
voipzeker

Accounts

€ 5,95 per maand

Telefoonnummers

€ 3,- per maand

Openingstijden/meldingen

€ 12,- per maand

Keuzemenu & wachtrij

€ 15,- per maand

Gespreksopname

Inbegrepen

Conferencerooms

Inbegrepen

Contractduur

2 jarig contract

Gesprekstarief vast

€ 0,018 per minuut

Gesprekstarief mobiel

€ 0,069 per minuut

Starttarief

€ 0,04 per gesprek
voyp

Accounts

€ 4,- per maand

Telefoonnummers

€ 2,- per maand

Openingstijden/meldingen

Inbegrepen

Keuzemenu & wachtrij

Inbegrepen

Gespreksopname

Inbegrepen

Conferencerooms

Inbegrepen

Contractduur

Dagelijks opzegbaar

Gesprekstarief vast

€ 0,022 per minuut

Gesprekstarief mobiel

€ 0,075 per minuut

Starttarief

€ 0,05 per gesprek
verbonden

Accounts

€ 5,- per maand

Telefoonnummers

€ 2,- per maand

Openingstijden/meldingen

€ 12,- per maand

Keuzemenu & wachtrij

€ 30,- per maand

Gespreksopname

€ 5,- per 1000 minuten

Conferencerooms

€ 5,- per maand

Contractduur

Dagelijks opzegbaar

Gesprekstarief vast

€ 0,021 per minuut

Gesprekstarief mobiel

€ 0,082 per minuut

Starttarief

€ 0,029 per gesprek

Een greep uit onze tevreden klanten

vankleeftechniek econe renefriso raket toprow viwecom schimmeltechniek arbec collegedeheemlanden eldecollege

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de wachtrij te staan.

Vanaf € 12,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.