voyp

Bubble: CRM integratie met Voyp

Wil je bij een inkomende oproep een actie starten zoals direct de klantgegevens op je scherm tonen, een urenregistratie starten of een melding vertonen dat er nog onbetaalde rekeningen zijn? Koppel dan je telefonieomgeving aan je software met Bubble.

Voyp koppelt met nagenoeg alle CRM- ERP- Administratie pakketten. Bij een inkomende oproep verschijnt er een pop-up in je scherm waarvan je de inhoud volledig zelf kunt configureren. Wil je zien welke collega er als laatste gebeld heeft met de beller, wil je meer dan 1 snelkeuze knop om bijvoorbeeld een klantkaart te openen, wil je specifieke klantinformatie zien; met Bubble kan het allemaal mits je softwarepakket dit ondersteunt.

tarieven
Youtube video:

Bubble Marketplace

Bij Voyp houden we van simpel én toegankelijk. We houden niet van verborgen kosten. Niet zoals bij andere aanbieders maandelijks betalen voor functionaliteiten zoals openingstijden en een keuzemenu, niet meteen een factuur wanneer je ondersteuning nodig hebt en wél meteen geholpen worden zonder uren in de wachtrij te staan.

Vanaf € 12,- per maand ben je flexibel en betrouwbaar telefonisch bereikbaar en ben je verzekerd van een professionele uitstraling en uitstekende persoonlijke service. Onze diensten zijn uiteraard dagelijks opzegbaar. Meer weten? Chat, mail of bel met ons! Wij staan je op werkdagen tussen negen en vijf graag te woord.