voyp

Voyp Updates

Home / Voyp Updates / Voyp integreert met Bubble CTI

Voyp integreert met Bubble CTI

bubble-crm-koppeling

We hebben fantastisch nieuws voor alle Voyp-klanten die hun klantrelatiebeheer (CRM) naar een hoger niveau willen tillen! We zijn verheugd om de integratie met Bubble aan te kondigen, waardoor je naadloze connectiviteit kunt ervaren tussen je Voyp-telefooncentrale en meer dan 200 verschillende CRM-pakketten.

Wat is Bubble CTI?

Bubble CTI is een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde CRM-oplossing die je helpt om je klantrelaties te stroomlijnen en te optimaliseren. Met Bubble CTI kun je eenvoudig contactgegevens beheren, leads en kansen volgen, interacties met klanten vastleggen en nog veel meer.

De voordelen van de Bubble CTI-integratie

De integratie van Voyp met Bubble CTI biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Verhoogde efficiëntie: Elimineer handmatige gegevensinvoer en bespaar tijd door automatisch contactgegevens te synchroniseren tussen Voyp en Bubble CTI.
  • Verbeterde klantenservice: Krijg een compleet overzicht van al je klantinteracties, ongeacht of ze via de telefoon, e-mail of chat plaatsvinden.
  • Betere inzichten: Analyseer je klantendata om waardevolle inzichten te verkrijgen die je kunt gebruiken om je klantenservice te verbeteren en je verkoopresultaten te verhogen.

Hoe werkt de integratie?

De integratie tussen Voyp en Bubble CTI is eenvoudig te configureren. In slechts een paar stappen kun je je accounts koppelen en beginnen met het synchroniseren van je gegevens. Na aanvraag

Welke CRM-pakketten worden ondersteund?

Bubble CTI integreert met meer dan 200 verschillende CRM-pakketten, waaronder:

  • Salesforce
  • HubSpot
  • Pipedrive
  • Zoho CRM
  • Microsoft Dynamics CRM

Op onze Bubble Marketplace kan je alle beschikbare koppelingen vinden.

Kosten en proefperiode

De Bubble CTI-integratie is beschikbaar voor eenmalige kosten van €150,-. Hiermee koppel je jouw Voyp-telefooncentrale aan Bubble CTI en kun je beginnen met het synchroniseren van je gegevens.

Naast de eenmalige kosten betaal je per gebruiker €25,- eenmalig en €5,- per maand. Dit geeft de gebruiker toegang tot de integratie en de mogelijkheid om te profiteren van alle voordelen die deze te bieden heeft.

We bieden ook een gratis proefversie aan, zodat je de integratie kunt testen voordat je je committeert aan een abonnement.

Ben je klaar om je CRM te upgraden?

Neem vandaag nog contact op met Voyp om meer te leren over de Bubble CTI-integratie en hoe deze jouw klantrelatiebeheer naar een hoger niveau kan tillen. Kijk snel op Op onze Bubble pagina voor alle informatie

Met vriendelijke groet,

Team Voyp

Zoeken

Over Voyp

Voyp is gespecialiseerd in VoIP-telefonie oplossingen. Wij adviseren onze klanten over hardware en configureren voor klanten hun telefoniewensen.

Meer weten over Voyp en onze diensten? Neem dan contact met ons op via contact@voyp.nl.

Ook zijn we uiteraard telefonisch te bereiken op telefoonnummer +31 88 6789 400.

Recent Posts

Voyp integreert met Bubble CTIVoyp gaat samen met BlackGATEDe eerste indrukTelefonische drukte opvangenLokaal telefoonnummer vergroot je marktHoe richt ik mijn telefonie in