voyp

Voyp Updates

Home / Voyp Updates / Hoe richt ik mijn telefonie in

Hoe richt ik mijn telefonie in

hoe-richt-ik-mijn-telefonie-in

Bellen is allang niet meer alleen met een toestel aan een koperen draadje vastgebonden zijn aan je werkplek. Je kunt nog steeds bellen met een vast toestel, maar net zo makkelijk met je desktop, je laptop, je mobiele telefoon of een draadloos toestel.

Wat het beste bij jou past is sterk afhankelijk van je bedrijf. Ieder bedrijf werkt namelijk op zijn of haar eigen manier. Wat past er precies bij jou en hoe kom je daarachter? Ben je veel onderweg, zit je vaak op kantoor of verschillende werkplekken? Voor alles bieden wij een oplossing en hieronder proberen wij het voor jou helder te maken.

Vaste werkplek

Met een vaste werkplek adviseren wij eigenlijk altijd een vast toestel. Bel je veel en lang? Overweeg dan ook eens een headset, zodat je je handen vrijhoudt om door te typen. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de app op je laptop of desktop, zodat er geen toestel op je bureau hoeft te staan.

Klanten vragen ons regelmatig of er nadelen zijn aan het gebruiken van een app op de desktop. Het antwoord hierop is lastig om te geven: we kennen klanten die erbij zweren, maar ook genoeg klanten die een fysiek toestel erg prettig vinden. Want als je geirriteerd het gesprek wilt ophangen is er natuurlijk niets fijner dan een hoorn erop kunnen gooien nietwaar 😉.

Wisselende werkplek

Ook als je vaak op verschillende plekken werkt kan de app erg handig zijn. Zeker op je laptop: je hebt zo je telefoon altijd bij je. Sommige klanten maken gebruik van terminals. Goed om te weten: onze desktopsoftware functioneert uitstekend hierop, wat ervoor zorgt dat je op elke terminal je telefoon kunt gebruiken.

Ook kun je op alle plekken vaste toestellen plaatsen. Met je eigen gebruikerscode en wachtwoord log je dan op het toestel in. Op die manier ben je op dat moment op dat vaste toestel bereikbaar met je eigen interne nummer.

Als laatste kun je eens denken aan een DECT-oplossing. Met onze (multicell) Yealink producten zorgen we voor een betaalbare oplossing om overal in je pand draadloos bereikbaar te zijn. Of je nu een simpele kantoorunit hebt of een gigantisch kantoorpand: onafgebroken bellen met uitstekende kwaliteit, waar je je ook begeeft.

Altijd onderweg

Voor sommige ondernemers is optimale bereikbaarheid juist onderweg noodzakelijk. Dan kunnen we natuurlijk gewoon je vaste nummer doorschakelen naar je 06, maar er zijn professionelere oplossingen die zonder doorschakelkosten zijn.

Denk bijvoorbeeld aan onze app. Met de app kan je via je smartphone bellen of gebeld worden via je vaste zakelijke nummer. Deze app maakt gebruikt van je internetverbinding. Een goede 4G verbinding is dus noodzakelijk om de kwaliteit van het gesprek en de app te optimaliseren.

Een volgend stapje is de mobiele SIM-kaart van Voyp. Je bent dan niet afhankelijk van je internetverbinding. Met VastMobiel van Voyp heb je dus de optimale integratie van je vaste telefonie in je mobiele telefoon. Sluit daarnaast nog een databundel (2GB, 6Gb of 10GB) af die in heel Europa geldig is en er is geen reden meer om onze SIM-kaart niet te gebruiken.

Voyp – voor elke situatie een oplossing.

Je ziet het: Voyp is dé oplossing voor de ondernemer die ook onderweg goed bereikbaar wil zijn. Of je nu eenpitter bent of een totaal-oplossing zoekt voor al je medewerkers waarbij vaste telefonie en mobiele telefonie gecombineerd worden, bij Voyp zit je goed. Wij denken graag met je mee om je telefonie optimaal in te richten zodat ook jij gaat bellen zonder gedoe. Bel je ons? Wij staan je op werkdagen graag te woord tussen 9 en 5.

Welkom bij Voyp.

Zoeken

Over Voyp

Voyp is gespecialiseerd in VoIP-telefonie oplossingen. Wij adviseren onze klanten over hardware en configureren voor klanten hun telefoniewensen.

Meer weten over Voyp en onze diensten? Neem dan contact met ons op via contact@voyp.nl.

Ook zijn we uiteraard telefonisch te bereiken op telefoonnummer +31 88 6789 400.

Recent Posts

Voyp integreert met Bubble CTIVoyp gaat samen met BlackGATEDe eerste indrukTelefonische drukte opvangenLokaal telefoonnummer vergroot je marktHoe richt ik mijn telefonie in